Известие

Collapse
No announcement yet.

читав майстор за боксер във Варна?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• читав майстор за боксер във Варна?

Колеги кажете читав майстор за боксер във Варна ,че май ще ми се наложи отваряне на двг ако не целия то поне от дясно и в най добрия случай смяна на разпределителния вал от тази страна и повдигачи , а може и клапани.

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F2%F0%E5%F1%E5

ПП - проблема ми е този вече не издържам пък може и да стане по зле та затова
    ПП 2 - и какви пари според вас грубо ще дойде цялата работа?
    Last edited by alex1; d.m.y г., 20:04.
    ----------
    145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
    156 1.8 ts -- momo салон , 99

Пусни я темата или поне порови в секцията на 33.Там всички сме с боксери.Попитай и Крис.Той е от Варна!На боксера това му е хубавото,че е по-прост като конструкция двигател,а твоя е и с по-стабилна и опростена електроника.Освен това и се сваля много лесно.Проблема при тебе може да се окаже само повдигачите и клапаните.Това в повечето случаи си върви комплект със сегменти и биелни лагери.Препоръчвам ти та си вземеш и ремонтен кит гарнитури и семеринги.Така,че готви се за сегменти-70-110 лева,повдигачи-64-150 лв(ако кажеш,че искаш повдигачи за опел астра 1.6 са по 7-8 лв,ако искаш за алфа са 10-15лв.повдигачите,обаче са същите)ремонт на клапаните-колкото вървят при вас,биелни лагери-около 40-45 лева и ремонтния кит,който включва всички семеринги ,гарнитури и уплътнения и дифтунги и каквото още се сетиш-40-45 лева.
    Това е.Всичко отанало са компромиси.Не ми се вярва да са заминали разпределителните валове.Всущност може да са заминали само повдигачите,но до като ги смениш,ще си свършил повечето от работат,за да смениш и останалото.
    Успех!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ок , мерси ще чакам и тук съвет ама пускам и в раздел 33
      ----------
      145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
      156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

Working...
      X